Ακόμη ψάχνεις το δικό σου Social Media Manager;

Οι πελάτες σου αλλαζουν, εσύ? Το internet και τα social media μπορούν να δώσουν τη λύση σε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις, και σε μερικά άλλα που ακόμα δεν έχεις διαπιστώσει.

The Webster

Social Media Specialists

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα και είναι σε θέση να βοηθήσει στην οργάνωση, ξεκινώντας από συμβουλές marketing μέχρι την διασφάλιση ότι η δουλειά σας φαίνεται παντού καθημερινά. Στόχος μας μεταξύ άλλων: να γίνει το brand σας γνωστό ακόμη και στην αγορά του αύριο!

Some Facts About Us:

  • Technical education
  • Since 2013
  • 150+ successfull projects
  • Creative and easy-going
  • Responsible
  • Attentive to details

BENEFITS

null
So…what we do

Content

Δημιουργούμε το βέλτιστο περιεχόμενο.
Απαραίτητες φωτογραφίσεις, κείμενα, δελτία τύπου, ανανέωση δημοσιεύσεων, managements, τακτικά newsletters και πολλά ακόμη.

Campaigns

Εξασφαλίζουμε τη μέγιστη oργανική και χορηγούμενη απήχηση για κάθε ένα κομμάτι περιεχομένου που παράγουμε και συνδράμουμε συνεχώς με νέες ιδέες και προτάσεις για την αποδοτικότερη εφαρμογή τους.

Consulting Services

Πόσες φορές χρειάστηκες κάποιον να σου πει μια αντικειμενική γνώμη? Με περισσότερα από 150 projects και πολυάριθμες συνεργασίες μπορούμε να σου δώσουμε μια σφαιρική εικόνα της αγοράς,εξοικονομώντας σου χρόνο και χρήμα.

Branding

Η εταιρική ταυτότητα δεν είναι διαφημιστική καμπάνια. Είναι 365 μέρες δέσμευση στο να υπηρετείς το ποιος πραγματικά είσαι. Είμαστε δίπλα σου για το long game. Αναζητούμε σήμερα τους συνεργάτες που θα ηγηθούν του κλάδου τους αύριο.

Join our team

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο bio@thewebster.gr και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε!

CONTACT

null
Let’s Talk!

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να μιλήσουμε για τις δικές τους ανάγκες στα social media.

Ελάτε να σας κεράσουμε έναν καφέ και να τα πούμε!
(κάνουμε μοναδικό latte)

Tzaferi 16, Athens

Agias Varvaras 16, Rio

+30 6933 350 605

info@thewebster.gr

Send messageclear